контрольна робота з читання 2 клас робота з літературним твором

контрольна робота з читання 2 клас робота з літературним твором

Завдання контрольної роботи розроблені для учнів 2 класу по оповіданню в. Сухомлинського підлога буче чиста, а душа. Головна мета - закріпити вміння працювати над текстом, виконуючи завдання закритого і відкритого типів, знаходити творчий підхід до роботи над змістом прочитаного. інші методичні матеріали на урок літературне читання скачати. Тематична контрольна робота №7. Робота з літературним твором (письмово) за науково - художнім твором катерини міхаліціної “хто росте у парку”. Для перевірки досвіду читацької діяльності дібрані завдання згідно з державними вимогами до навчальних досягнень учнів у оновленій навчальній програмі з літературного читання для учнів 2 - х класів. У 2 - му класі письмова частина роботи передбачає 3 завдання з перевірки уміння працювати з літературним твором і 1 творчого завдання. Вікно перегляду документа. Могильникова любов володимирівна. Вчитель початкових класів. Підкресли пестливі слова. Ніженька, вовк, цапенятко, півень, козуненька. Поєднай слова і його тлумачення. Пісня віршик, який під час гри допомагає визначити чергу учасників. Лічилка твір для співу.

Робота з літературним твором 2 клас на основі казки в. Сухомлинського намисто з чотирма променями - завантажити безкоштовно твір і тестові завдання. Робота з літературним твором в 2 класі. Завдання для 2 класу.

Следующая публикация. Підсумкова річна контрольна робота з математики для 3 класу.

Добавить комментарий отменить ответ. Ваш адрес email не будет опубликован. • досвід читацької діяльності учнів. Уміння працювати з літературним твором. Пилип бабанський обіцянка такий уже розумний отой чорний собачка булька. Як кажуть, тільки й того, що по - людськи говорити не вміє. У що б не грали діти - і булька тут. Контрольна робота №7. Марія петрівна ср, 2017 - 04 - 26 20. Пропоную увазі вчителів завдання контрольної роботи з літературного читання робота з літературним твором. Романів ольга зеновіївна, учитель початкових класів львівського нвк школа - ліцей оріяна. Контрольна робота з літературного читання. Аудіювання гаряча квітка. Контрольна робота №1. Постав і запиши одне запитання за змістом твору.

Если вы считаете, что материал нарушает авторские права либо по каким - то другим причинам должен быть удален с сайта, вы можете оставить жалобу на материал. Пожаловаться на материал. Курс профессиональной переподготовки. Методика организации образовательного процесса в начальном общем образовании. Учитель начальных классов. Робота з літературним твором. Головний редактор богдан будний редактор марія мигаль. Обкладинка світлани радчук комп’ютерна верстка галини кузів технічний редактор неля домарецька підписано до друку 12. Письмова перевірка досвіду читацької діяльності (робота з літературним твором) передбачає первинне ознайомлення учнів з твором під час читання його вголос учителем. При цьому дру - гокласники мають стежити за читанням по тексту.

Визнач жанр прочитаного твору.

А народна казка б авторська казка в оповідання 2. Хто є головним героєм твору.

А сашко півник б катя мишка в леся степанівна 3. Яким був учень сашко півник. А лінивим, байдужим б здібним, але лінивим в наполегливим, упевненим 4. З якого предмета учень сашко півник отримав першу гарну оцінку.

А з української мови б з математики в з природознавства 5. Визнач головну думку твору.

А знання – найбільша цінність. Б учитися ніколи не пізно. Контрольні та перевірні роботи. Діагностична робота №1 (за підр. Діагностична робота №2 (за підр. Діагностична робота №3 (за підр. Діагностична робота №4 мовна тема будова слова (за підр. Контрольні роботи №1 - 4 (і семестр). Тестова контрольна робота №5. Комбінована контрольна робота №6. Тематична контрольна робота зперевірки сформованості навичок усних обчислень № 7. Знайомити учнів з творами сучасних українських письменників; виховувати любов до природи, бажання оберігати та примножувати її багатства; вчити дітей бути дбайливими господарями у домі під назвою планета земля. Під час уроку застосовується методична система нуш щоденні 5, а також такі інтерактивні вправи та методики, як кероване читання з передбаченням, незакінчені речення, порушена послідовність. Навичка читання мовчки 3 клас - нова програма. Тексти для навчального та контрольного аудіювання з літературного читання 2 клас за оновленою програмою 2017 р. Тексти для навчального та контрольного аудіювання. Оновлена програма з читання нові автори 2016 р. Робота з літературним твором (письмово). Вимоги до письмової перевірки роботи над літературним твором. Письмова перевірка досвіду читацької діяльності у 2 класі передбачає первинне ознайомлення учнів із текстом під час читання його вголос учителем. При цьому другокласники мають стежити за читанням по тексту.

Учні 3 - 4 класів читають текст самостійно мовчки або пошепки. Після читання вголос учню пропонується усно або письмово виконати завдання на розуміння прочитаного. Кількісні показники темпу читання вголос. (для розвитку темпу читання). Добре слово в однієї жінки була маленька донька оля. Коли дівчинці випов¬нилося п’ять років, вона серйозно захворіла. Застудилась, почала кашляти й танула на очах. Сьогодні в класі найвідповідальніша контрольна з арифметики. Цю письмову роботу посилатимуть у район. Дмитро — найсильніший математик у класі, він уже розв’язав задачу, вже переписує з чернетки на чистовик. (39) сашка посадили поруч з дмитром, щоб підтягав¬ся. Бо сашко — невстигаючий, некмітливий. Контрольну роботу №7 робота з літературним твором(письмово), 2 клас. Нравится показать список оценивших. Инна коваленко ответила наталіе.

Наталія, доброго дня. Скиньте й мені, будь ласка, контрольну роботу №7 робота з літературним твором(письмово), 2 клас. Аллочка семеняка ответила наталіе.

Наталія, доброго вечора. Скиньте мені будь ласка контрольну роботу №7 робота з літературним твором (птсьмово) 2 клас.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

сборки скайрим 18

русская рыбалка 3 7 6 клевалки

монтажну схему сварочного полуавтомата кп 002

казка про душу іван плахтін читать онлайн для 5 класса