список літератури небезпека від відходів

список літератури небезпека від відходів

Список літератури для визначення класу небезпеки відходів. Вредные вещества в промышленности. Справочник для химиков, инженеров и врачей. Вредные химические вещества. Неорганические соединения элементов i - iv групп. “химия”, ленинградское отделение.

Waste) — будь - які речовини, матеріали і предмети, що утворюються у процесі людської діяльності та не мають подальшого використання за місцем утворення чи виявлення та яких їх власник позбувається, має намір або повинен позбутися шляхом утилізації чи видалення. Відходи також є об єктом права власності. Небезпечні відходи містять такі речовини, що мають небезпечні властивості - токсичність, вибухонебезпечність, пожежонебезпечність, високу реакційну здатність або містять збудників інфекційних хвороб. Небезпечні відходи поділяються на 4 класи небезпеки. I клас - надзвичайно небезпечні; ii клас. Принцип очищення населених місць, видалення та знешкодження відходів. Знешкодження відходів лпз. Оцінювати показники та нормативні якості питної води, води водних об’єктів, ґрунту.

Планувати і проводити профілактичні заходи з охорони джерел водопостачання та ґрунту.

Особливості радіаційної небезпеки та протирадіаційного захи - сту в кожному структурному підрозділі (відкритих, закритих джерел, дистанційної терапії). Характеристика радіаційної небезпеки в рентгенівському діагностичному кабінеті та умови, від яких вона залежить. Вимоги до планування рентгенкабінету.

Список використаної літератури 1. Небезпека від розбитої (пошкодженої) люмінесцентної лампи є надзвичайною, оскільки в одній компактній люмінесцентній лампі міститься 4 мг ртуті. Ртуть утворює велику кількість парів важкого металу, яких вистачить для формування гострого отруєння людини. В чому небезпека відходів. Міжнародна торгівля відходами. Часто відходів, особливо небезпечних, окремі підприємства і навіть держави намагаються позбутися. Мы поможем в написании ваших работ. Список використаної літератури. Екологічні проблемі на території україни. Предыдущая 7 8 9 101112 13 14 15 16 следующая. Людство усвідомлює небезпеку скорочення життя на землі із - за свого впливу на масштаби природокористування, інтенсивність господарювання, забруднення природного середовища. дніпропетровська область. Дніпродзержинськ) внаслідок неналежного зберігання радіоактивних відходів, скид у поверхневі водойми забруднених госппобутових стічних вод. істотно встановити рівень небезпеки, яку вони завдають для здоров я люд - ства. За результатами наукових досліджень учених з інституту екогігієни і токсикології ім. Проблема негативного впливу відходів може бути ефективно виріше - на тільки при активної участі місцевої влади та місцевого населення. Третьякова, донецьк, 2008. Відходи пилогазоочищувальних споруд та установок. Відходи, що містять тару з - під хімічних речовин. Відходи, що містять тару з - під хімічних речовин, яка не має маркування, або незворотну тару, що забруднена потенційно небезпечними речовинами (крім тари з - під пакування пестицидів). інші відходи, що мають небезпечні властивості. Небезпечні відходи можуть утворюватися в результаті діяльності виробничих підприємств, підприємств громадського харчування тощо. Жодних дозволів на розміщення небезпечних відходів такі власники не одержують, ліміти не встановлюють. •тема з техногенні небезпеки та їхні наслідки особливості надзвичайних ситуацій техногенного характеру.

•класифікація та характеристика негативних чинників техногенного середовища. Це робиться постановами головного санітарного лікаря, але за якими офіційними чи неофіційними методиками, незрозуміло. Не містить класифікації відходів за класами небезпеки. Про дотримання ліцензійних умов здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами або на право діяльності, пов’язаної з вторинною сировиною. Щодо місць накопичення небезпечних відходів на території об’єкту аудиту, сортування, знезараження та ін.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

сборки скайрим 18

русская рыбалка 3 7 6 клевалки

в 20 лет меня выдали замуж за еле знакомого человека

сочинение на ингушском языке са даьхе